Makelaars in Rossum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Rossum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Rossum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Rossum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Rossum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Rossum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Rossum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 423.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 13.000
 • Aantal transacties 21
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Rossum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Rossum

In Rossum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 471.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 13.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Rossum.

Bij de verkoop van een huis in Rossum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 167 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 471.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Rossum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Rossum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 423.000.

Het meest voorkomende energielabel in Rossum is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Rossum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Rossum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Rossum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Rossum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat WeustHuis Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Rossum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Rossum.

Populaire buurten in Rossum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Rossum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Rossum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Rossum

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 441.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Verspreide huizen Rossum

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 357.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Rossum

In Rossum zijn de afgelopen maand 21 woningen verkocht. Makelaar WeustHuis Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Rossum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Grotestraat 18 WeustHuis Makelaardij € 647.000
Grotestraat 15 WeustHuis Makelaardij € 595.000
Reuvenkamp 7 WeustHuis Makelaardij € 498.500
Father Raatgerstraat 3 Esther van Benthem makelaar o.g. € 498.000
Julianastraat 27 WeustHuis Makelaardij € 378.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rossum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Rossum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Rossum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Rossum.

Wat kost een makelaar in Rossum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Rossum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Rossum van € 4.200 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Rossum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Rossum zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Rossum?

+

De meest verkopende makelaar van Rossum is WeustHuis Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Rossum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Rossum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Rossum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Rossum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!