Makelaars in Meterik

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Meterik, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Meterik. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Meterik helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen Meterik.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Meterik zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Meterik zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Meterik afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 375.000
 • Gemiddelde verkooptijd 18
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 125.000
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Meterik
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Meterik

In Meterik is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 450.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 125.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Meterik.

Bij de verkoop van een huis in Meterik is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 141 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 450.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Meterik. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Meterik weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 375.000.

Het meest voorkomende energielabel in Meterik is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Meterik. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Meterik

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Meterik? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Meterik. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Startpunt Wonen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Meterik, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Meterik.

 • Poels Makelaars

  2. Poels Makelaars

  Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Meterik

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Meterik? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Meterik. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen Meterik

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Meterik

In Meterik zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Startpunt Wonen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Meterik.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Meteriks veld 38 Poels Makelaars € 450.000
Meteriks veld 64 Startpunt Wonen € 300.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Meterik

Hoeveel makelaars zijn er actief in Meterik?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Meterik. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Meterik.

Wat kost een makelaar in Meterik?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Meterik is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Meterik van € 3.800 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Meterik?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Meterik zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Meterik?

+

De meest verkopende makelaar van Meterik is Startpunt Wonen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Meterik zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Meterik?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Meterik aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Meterik.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!