Makelaars in Borgercompagnie

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Borgercompagnie, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Borgercompagnie. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Borgercompagnie helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Borgercompagnie (gedeeltelijk).

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Borgercompagnie zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Borgercompagnie zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Borgercompagnie afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 477.000
 • Gemiddelde verkooptijd 79
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Borgercompagnie
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Borgercompagnie

In Borgercompagnie is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Borgercompagnie.

Bij de verkoop van een huis in Borgercompagnie is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 141 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Borgercompagnie. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Borgercompagnie weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 477.000.

Het meest voorkomende energielabel in Borgercompagnie is F. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Borgercompagnie. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Borgercompagnie

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Borgercompagnie? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Borgercompagnie. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat de Wit Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Borgercompagnie, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Borgercompagnie.

 • Verkooptijd
  112 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 390.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Borgercompagnie

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Borgercompagnie? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Borgercompagnie. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Borgercompagnie (gedeeltelijk)

  Verkooptijd
  93 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 490.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Borgercompagnie

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Borgercompagnie

In Borgercompagnie zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar de Wit Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Borgercompagnie.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Borgercompagnie 95 de Wit Garantiemakelaars € 625.000
Borgercompagnie 113 a de Wit Garantiemakelaars € 495.000
Borgercompagnie 100 Alders Makelaars € 449.500
Borgercompagniesterweg 51 Makelaardij van Santen de Hoog € 425.000
Borgercompagnie 182 MakelaarNu € 389.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Borgercompagnie

Hoeveel makelaars zijn er actief in Borgercompagnie?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Borgercompagnie. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Borgercompagnie.

Wat kost een makelaar in Borgercompagnie?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Borgercompagnie is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Borgercompagnie van € 4.800 tot € 5.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Borgercompagnie?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Borgercompagnie zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Borgercompagnie?

+

De meest verkopende makelaar van Borgercompagnie is de Wit Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Borgercompagnie zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Borgercompagnie?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Borgercompagnie aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Borgercompagnie.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!