Makelaars in Rijs

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Rijs, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Rijs. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Rijs helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Rijs.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Rijs zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Rijs zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Rijs afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 700.000
 • Gemiddelde verkooptijd 179
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -115.000
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Rijs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Rijs

In Rijs is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 700.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -115.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Rijs.

Bij de verkoop van een huis in Rijs is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 225 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 700.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Rijs. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Rijs weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 700.000.

Het meest voorkomende energielabel in Rijs is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Rijs. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Rijs

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Rijs? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Rijs. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Friesland | Qualis de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Rijs, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Rijs.

Populaire buurten in Rijs

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Rijs? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Rijs. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Rijs

  Verkooptijd
  179 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 700.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Rijs

In Rijs zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Friesland | Qualis verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Rijs.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Marderleane 35 Makelaardij Friesland | Qualis € 699.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rijs

Hoeveel makelaars zijn er actief in Rijs?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Rijs. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Rijs.

Wat kost een makelaar in Rijs?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Rijs is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Rijs van € 7.000 tot € 8.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Rijs?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Rijs zijn € 3.500 a € 5.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Rijs?

+

De meest verkopende makelaar van Rijs is Makelaardij Friesland | Qualis. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Rijs zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Rijs?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Rijs aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Rijs.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!