Esther van Dijk Makelaardij

Esther van Dijk Makelaardij is een makelaar gevestigd in Hoorn. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Esther van Dijk Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Esther van Dijk Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Esther van Dijk Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Esther van Dijk Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 376.000
  • Gemiddelde verkooptijd 24
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 2.000
  • Aantal transacties 15
Meer informatie over Esther van Dijk Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Esther van Dijk Makelaardij verkoopt

Esther van Dijk Makelaardij is het meeste actief in Hoorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Esther van Dijk Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Esther van Dijk Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoorn 12 € 362.000
Zwaag 1 € 250.000
Bovenkarspel 1 € 425.000
Wognum 1 € 615.000

Type woningen die Esther van Dijk Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Esther van Dijk Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Esther van Dijk Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
42%
2 onder 1 kapwoning
25%
hoekwoning
25%
halfvrijstaande woning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Esther van Dijk Makelaardij

Wat kost Esther van Dijk Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Esther van Dijk Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Esther van Dijk Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Esther van Dijk Makelaardij actief?

+

Esther van Dijk Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoorn, Zwaag, Bovenkarspel en Wognum.

In welk prijssegment is Esther van Dijk Makelaardij actief?

+

Esther van Dijk Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Esther van Dijk Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 376.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoorn en vergelijkbaar is aan Esther van Dijk Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!