WT Wonen

WT Wonen is een makelaar gevestigd in Lelystad. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt WT Wonen hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. WT Wonen is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Lelystad en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van WT Wonen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij WT Wonen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties WT Wonen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 373.000
  • Gemiddelde verkooptijd 80
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -35.000
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over WT Wonen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar WT Wonen verkoopt

WT Wonen is het meeste actief in Lelystad. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar WT Wonen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt WT Wonen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Lelystad 3 € 332.000
Nijmegen 1 € 400.000
Den Haag 1 € 499.000
Harderwijk 1 € 345.000

Type woningen die WT Wonen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat WT Wonen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat WT Wonen het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
92%
portiekflat
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in WT Wonen

Wat kost WT Wonen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van WT Wonen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer WT Wonen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is WT Wonen actief?

+

WT Wonen heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Lelystad, Nijmegen, Den Haag en Harderwijk.

In welk prijssegment is WT Wonen actief?

+

WT Wonen is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar WT Wonen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 373.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Lelystad

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Lelystad en vergelijkbaar is aan WT Wonen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!