Trommelen Makelaardij

Trommelen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Oosterhout. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Trommelen Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Trommelen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oosterhout en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Trommelen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Trommelen Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Trommelen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 322.000
  • Gemiddelde verkooptijd 128
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Trommelen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Trommelen Makelaardij verkoopt

Trommelen Makelaardij is het meeste actief in Oosterhout. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Trommelen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Trommelen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Breda 1 € 395.000
Oosterhout 1 € 249.000

Type woningen die Trommelen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Trommelen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Trommelen Makelaardij het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
50%
hoekwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Trommelen Makelaardij

Wat kost Trommelen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Trommelen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Trommelen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Trommelen Makelaardij actief?

+

Trommelen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Breda en Oosterhout.

In welk prijssegment is Trommelen Makelaardij actief?

+

Trommelen Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Trommelen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 322.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oosterhout

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oosterhout en vergelijkbaar is aan Trommelen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!