Souren Makelaardij

Souren Makelaardij is een makelaar gevestigd in Papenhoven. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Souren Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Souren Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Papenhoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Souren Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Souren Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Souren Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 356.000
  • Gemiddelde verkooptijd 25
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Souren Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Souren Makelaardij verkoopt

Souren Makelaardij is het meeste actief in Papenhoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Souren Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Souren Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Papenhoven 1 € 217.000
Steyl 1 € 365.000
Hengelo 1 € 495.000
Veenendaal 1 € 348.000

Type woningen die Souren Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Souren Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Souren Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
50%
geschakelde woning
17%
hoekwoning
17%
vrijstaande woning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Souren Makelaardij

Wat kost Souren Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Souren Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Souren Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Souren Makelaardij actief?

+

Souren Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Papenhoven, Steyl, Hengelo en Veenendaal.

In welk prijssegment is Souren Makelaardij actief?

+

Souren Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Souren Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 356.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Papenhoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Papenhoven en vergelijkbaar is aan Souren Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!