Ridder Huizen makelaardij o.z

Ridder Huizen makelaardij o.z is een makelaar gevestigd in Ridderkerk. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Ridder Huizen makelaardij o.z hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Ridder Huizen makelaardij o.z is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ridderkerk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Ridder Huizen makelaardij o.z. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Ridder Huizen makelaardij o.z in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 494.000
  • Gemiddelde verkooptijd 57
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -158.000
  • Aantal transacties 15
Meer informatie over Ridder Huizen makelaardij o.z
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Ridder Huizen makelaardij o.z verkoopt

Ridder Huizen makelaardij o.z is het meeste actief in Ridderkerk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Ridder Huizen makelaardij o.z woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Ridder Huizen makelaardij o.z ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ridderkerk 11 € 339.000
Venlo 1 € 255.000
Lisserbroek 1 € 495.000
Rotterdam 1 € 340.000
Amsterdam 1 € 2.600.000

Type woningen die Ridder Huizen makelaardij o.z verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Ridder Huizen makelaardij o.z diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Ridder Huizen makelaardij o.z het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
59%
portiekflat
19%
hoekwoning
9%
vrijstaande woning
6%
2 onder 1 kapwoning
3%
maisonnette
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ridder Huizen makelaardij o.z

Wat kost Ridder Huizen makelaardij o.z bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Ridder Huizen makelaardij o.z voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Ridder Huizen makelaardij o.z je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.700.

Waar is Ridder Huizen makelaardij o.z actief?

+

Ridder Huizen makelaardij o.z heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ridderkerk, Venlo, Lisserbroek, Rotterdam en Amsterdam.

In welk prijssegment is Ridder Huizen makelaardij o.z actief?

+

Ridder Huizen makelaardij o.z is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Ridder Huizen makelaardij o.z actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 494.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ridderkerk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ridderkerk en vergelijkbaar is aan Ridder Huizen makelaardij o.z. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!