RE/MAX Makelaarsgilde Leiden

RE/MAX Makelaarsgilde Leiden is een makelaar gevestigd in . Dit makelaarskantoor is een kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt RE/MAX Makelaarsgilde Leiden hun uitgebreide diensten aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties . RE/MAX Makelaarsgilde Leiden is een makelaar die woningen verkoopt die verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in en omgeving. De makelaar is daarom actief in een segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van RE/MAX Makelaarsgilde Leiden. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties RE/MAX Makelaarsgilde Leiden in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € (geen data beschikbaar)
  • Gemiddelde verkooptijd
  • Prijsverschil afgelopen jaar € (geen data beschikbaar)
  • Aantal transacties
Meer informatie over RE/MAX Makelaarsgilde Leiden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top plaatsen waar RE/MAX Makelaarsgilde Leiden verkoopt

RE/MAX Makelaarsgilde Leiden is het meeste actief in . Dit makelaarskantoor verkoopt verder in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar RE/MAX Makelaarsgilde Leiden woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt RE/MAX Makelaarsgilde Leiden ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs

Type woningen die RE/MAX Makelaarsgilde Leiden verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat RE/MAX Makelaarsgilde Leiden diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat RE/MAX Makelaarsgilde Leiden het meeste verkoopt is .

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in RE/MAX Makelaarsgilde Leiden

Wat kost RE/MAX Makelaarsgilde Leiden bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € (geen data beschikbaar) zijn. De maximale kosten zijn € € (geen data beschikbaar). Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van RE/MAX Makelaarsgilde Leiden voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer RE/MAX Makelaarsgilde Leiden je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € (geen data beschikbaar) en de € (geen data beschikbaar).

Waar is RE/MAX Makelaarsgilde Leiden actief?

+

RE/MAX Makelaarsgilde Leiden heeft de afgelopen periode in 0 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in .

In welk prijssegment is RE/MAX Makelaarsgilde Leiden actief?

+

RE/MAX Makelaarsgilde Leiden is actief in een prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar RE/MAX Makelaarsgilde Leiden actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € (geen data beschikbaar). De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van en vergelijkbaar is aan RE/MAX Makelaarsgilde Leiden. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!