PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ

PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ is een makelaar gevestigd in Culemborg. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Culemborg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 441.000
  • Gemiddelde verkooptijd 46
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -74.000
  • Aantal transacties 55
Meer informatie over PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ verkoopt

PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ is het meeste actief in Culemborg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Culemborg 48 € 438.000
Beusichem 5 € 563.000
Clinge 1 € 269.000
Leeuwarden 1 € 155.000

Type woningen die PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
34%
2 onder 1 kapwoning
14%
hoekwoning
13%
galerijflat
10%
portiekflat
10%
vrijstaande woning
8%
eindwoning
3%
geschakelde woning
3%
halfvrijstaande woning
3%
bovenwoning
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ

Wat kost PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ actief?

+

PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Culemborg, Beusichem, Clinge en Leeuwarden.

In welk prijssegment is PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ actief?

+

PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 441.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Culemborg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Culemborg en vergelijkbaar is aan PIM VAN VEEN MAKELAARDIJ. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!