Peters makelaardij

Peters makelaardij is een makelaar gevestigd in Roden. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Peters makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Peters makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Roden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Peters makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Peters makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 384.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -29.000
  • Aantal transacties 30
Meer informatie over Peters makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Peters makelaardij verkoopt

Peters makelaardij is het meeste actief in Roden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Peters makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Peters makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Roden 16 € 363.000
Norg 4 € 299.000
Roderwolde 1 € 595.000
Terheijden 1 € 365.000
Zuidhorn 1 € 339.000

Type woningen die Peters makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Peters makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Peters makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
33%
2 onder 1 kapwoning
29%
hoekwoning
14%
galerijflat
10%
tussenwoning
10%
portiekflat
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Peters makelaardij

Wat kost Peters makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Peters makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Peters makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Peters makelaardij actief?

+

Peters makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Roden, Norg, Roderwolde, Terheijden en Zuidhorn.

In welk prijssegment is Peters makelaardij actief?

+

Peters makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Peters makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 384.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Roden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Roden en vergelijkbaar is aan Peters makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!