Overwater Rentmeesterskantoor BV

Overwater Rentmeesterskantoor BV is een makelaar gevestigd in Mijnsheerenland. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Overwater Rentmeesterskantoor BV hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Overwater Rentmeesterskantoor BV is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Mijnsheerenland en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Overwater Rentmeesterskantoor BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Overwater Rentmeesterskantoor BV zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Overwater Rentmeesterskantoor BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 495.000
  • Gemiddelde verkooptijd 346
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Overwater Rentmeesterskantoor BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Overwater Rentmeesterskantoor BV verkoopt

Overwater Rentmeesterskantoor BV is het meeste actief in Mijnsheerenland. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Overwater Rentmeesterskantoor BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Overwater Rentmeesterskantoor BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Sint-Annaland 1 € 495.000

Type woningen die Overwater Rentmeesterskantoor BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Overwater Rentmeesterskantoor BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Overwater Rentmeesterskantoor BV het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Overwater Rentmeesterskantoor BV

Wat kost Overwater Rentmeesterskantoor BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Overwater Rentmeesterskantoor BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Overwater Rentmeesterskantoor BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.700.

Waar is Overwater Rentmeesterskantoor BV actief?

+

Overwater Rentmeesterskantoor BV heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Sint-Annaland.

In welk prijssegment is Overwater Rentmeesterskantoor BV actief?

+

Overwater Rentmeesterskantoor BV is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Overwater Rentmeesterskantoor BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 495.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Mijnsheerenland

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Mijnsheerenland en vergelijkbaar is aan Overwater Rentmeesterskantoor BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!