NEXT Nieuwbouwmakelaars

NEXT Nieuwbouwmakelaars is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt NEXT Nieuwbouwmakelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. NEXT Nieuwbouwmakelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van NEXT Nieuwbouwmakelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij NEXT Nieuwbouwmakelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties NEXT Nieuwbouwmakelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 947.000
  • Gemiddelde verkooptijd 22
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 585.000
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over NEXT Nieuwbouwmakelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar NEXT Nieuwbouwmakelaars verkoopt

NEXT Nieuwbouwmakelaars is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar NEXT Nieuwbouwmakelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt NEXT Nieuwbouwmakelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 1 € 947.000

Type woningen die NEXT Nieuwbouwmakelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat NEXT Nieuwbouwmakelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat NEXT Nieuwbouwmakelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in NEXT Nieuwbouwmakelaars

Wat kost NEXT Nieuwbouwmakelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 9.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 14.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van NEXT Nieuwbouwmakelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer NEXT Nieuwbouwmakelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.700 en de € 7.100.

Waar is NEXT Nieuwbouwmakelaars actief?

+

NEXT Nieuwbouwmakelaars heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht.

In welk prijssegment is NEXT Nieuwbouwmakelaars actief?

+

NEXT Nieuwbouwmakelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar NEXT Nieuwbouwmakelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 947.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 14.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan NEXT Nieuwbouwmakelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!