Meijberg Makelaars & Taxateurs

Meijberg Makelaars & Taxateurs is een makelaar gevestigd in Hilversum. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Meijberg Makelaars & Taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Meijberg Makelaars & Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hilversum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Meijberg Makelaars & Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Meijberg Makelaars & Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 442.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -64.000
  • Aantal transacties 23
Meer informatie over Meijberg Makelaars & Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Meijberg Makelaars & Taxateurs verkoopt

Meijberg Makelaars & Taxateurs is het meeste actief in Hilversum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Meijberg Makelaars & Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Meijberg Makelaars & Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hilversum 9 € 425.000
Huizen 3 € 568.000
Bussum 3 € 494.000
Almere 1 € 395.000
Voorburg 1 € 395.000

Type woningen die Meijberg Makelaars & Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Meijberg Makelaars & Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Meijberg Makelaars & Taxateurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
39%
2 onder 1 kapwoning
18%
hoekwoning
15%
portiekflat
9%
vrijstaande woning
6%
benedenwoning
3%
bovenwoning
3%
eindwoning
3%
galerijflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Meijberg Makelaars & Taxateurs

Wat kost Meijberg Makelaars & Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Meijberg Makelaars & Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Meijberg Makelaars & Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Meijberg Makelaars & Taxateurs actief?

+

Meijberg Makelaars & Taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hilversum, Huizen, Bussum, Almere en Voorburg.

In welk prijssegment is Meijberg Makelaars & Taxateurs actief?

+

Meijberg Makelaars & Taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Meijberg Makelaars & Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 442.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hilversum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hilversum en vergelijkbaar is aan Meijberg Makelaars & Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!