Marinus & Partners

Marinus & Partners is een makelaar gevestigd in Maastricht. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Marinus & Partners hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Marinus & Partners is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Maastricht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Marinus & Partners. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Marinus & Partners zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Marinus & Partners in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 839.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -432.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Marinus & Partners
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Marinus & Partners verkoopt

Marinus & Partners is het meeste actief in Maastricht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Marinus & Partners woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Marinus & Partners ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Maastricht 5 € 834.000
Bunde 2 € 823.000
Spaubeek 1 € 899.000

Type woningen die Marinus & Partners verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Marinus & Partners diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Marinus & Partners het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
50%
bovenwoning
13%
hoekwoning
13%
penthouse
13%
tussenwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Marinus & Partners

Wat kost Marinus & Partners bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 8.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 12.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Marinus & Partners voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Marinus & Partners je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.200 en de € 6.300.

Waar is Marinus & Partners actief?

+

Marinus & Partners heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Maastricht, Bunde en Spaubeek.

In welk prijssegment is Marinus & Partners actief?

+

Marinus & Partners is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Marinus & Partners actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 839.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Maastricht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Maastricht en vergelijkbaar is aan Marinus & Partners. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!