HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht!

HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht!. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 440.000
  • Gemiddelde verkooptijd 46
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 35.000
  • Aantal transacties 128
Meer informatie over HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht!
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! verkoopt

HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Purmerend 63 € 434.000
Amsterdam 12 € 505.000
Oosthuizen 9 € 386.000
Middenbeemster 5 € 520.000
Diemen 3 € 533.000

Type woningen die HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
30%
bovenwoning
20%
hoekwoning
12%
2 onder 1 kapwoning
10%
vrijstaande woning
10%
eindwoning
6%
benedenwoning
5%
maisonnette
3%
geschakelde woning
2%
galerijflat
1%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht!

Wat kost HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! actief?

+

HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Purmerend, Amsterdam, Oosthuizen, Middenbeemster en Diemen.

In welk prijssegment is HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! actief?

+

HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 440.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht!. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!