Gruno Vastgoed B.V.

Gruno Vastgoed B.V. is een makelaar gevestigd in Groningen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Gruno Vastgoed B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Gruno Vastgoed B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Groningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Gruno Vastgoed B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Gruno Vastgoed B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 296.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 177.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over Gruno Vastgoed B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Gruno Vastgoed B.V. verkoopt

Gruno Vastgoed B.V. is het meeste actief in Groningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Gruno Vastgoed B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Gruno Vastgoed B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Groningen 10 € 283.000
Hoogezand 1 € 585.000
Stadskanaal 1 € 139.000

Type woningen die Gruno Vastgoed B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Gruno Vastgoed B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Gruno Vastgoed B.V. het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
50%
benedenwoning
20%
tussenwoning
20%
tussenverdieping
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gruno Vastgoed B.V.

Wat kost Gruno Vastgoed B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Gruno Vastgoed B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Gruno Vastgoed B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.200.

Waar is Gruno Vastgoed B.V. actief?

+

Gruno Vastgoed B.V. heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Groningen, Hoogezand en Stadskanaal.

In welk prijssegment is Gruno Vastgoed B.V. actief?

+

Gruno Vastgoed B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Gruno Vastgoed B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 296.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Groningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Groningen en vergelijkbaar is aan Gruno Vastgoed B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!