Gerssen & Donkersloot Makelaars

Gerssen & Donkersloot Makelaars is een makelaar gevestigd in Geldermalsen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Gerssen & Donkersloot Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Gerssen & Donkersloot Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Geldermalsen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Gerssen & Donkersloot Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Gerssen & Donkersloot Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Gerssen & Donkersloot Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 415.000
  • Gemiddelde verkooptijd 25
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Gerssen & Donkersloot Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Gerssen & Donkersloot Makelaars verkoopt

Gerssen & Donkersloot Makelaars is het meeste actief in Geldermalsen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Gerssen & Donkersloot Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Gerssen & Donkersloot Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Meteren 1 € 415.000

Type woningen die Gerssen & Donkersloot Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Gerssen & Donkersloot Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Gerssen & Donkersloot Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
33%
tussenwoning
30%
2 onder 1 kapwoning
17%
hoekwoning
17%
bovenwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gerssen & Donkersloot Makelaars

Wat kost Gerssen & Donkersloot Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Gerssen & Donkersloot Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Gerssen & Donkersloot Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Gerssen & Donkersloot Makelaars actief?

+

Gerssen & Donkersloot Makelaars heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Meteren.

In welk prijssegment is Gerssen & Donkersloot Makelaars actief?

+

Gerssen & Donkersloot Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Gerssen & Donkersloot Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 415.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Geldermalsen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Geldermalsen en vergelijkbaar is aan Gerssen & Donkersloot Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!