Gaby Payens Makelaars

Gaby Payens Makelaars is een makelaar gevestigd in Nijmegen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Gaby Payens Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Gaby Payens Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nijmegen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Gaby Payens Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Gaby Payens Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 668.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 54.000
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over Gaby Payens Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Gaby Payens Makelaars verkoopt

Gaby Payens Makelaars is het meeste actief in Nijmegen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Gaby Payens Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Gaby Payens Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nijmegen 12 € 738.000
Berg en Dal 3 € 558.000
Beuningen Gld 1 € 395.000
Ooij 1 € 289.000
Erlecom 1 € 500.000

Type woningen die Gaby Payens Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Gaby Payens Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Gaby Payens Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
35%
tussenwoning
24%
portiekwoning
18%
2 onder 1 kapwoning
12%
bovenwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gaby Payens Makelaars

Wat kost Gaby Payens Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Gaby Payens Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Gaby Payens Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.300 en de € 5.000.

Waar is Gaby Payens Makelaars actief?

+

Gaby Payens Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nijmegen, Berg en Dal, Beuningen Gld, Ooij en Erlecom.

In welk prijssegment is Gaby Payens Makelaars actief?

+

Gaby Payens Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Gaby Payens Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 668.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nijmegen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nijmegen en vergelijkbaar is aan Gaby Payens Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!