Op zoek naar de beste makelaar in Den-Haag? Regel het met gemak!

Vergelijk direct de makelaars in jouw omgeving en kom in contact

Vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Wonen in Den-Haag

Wonen in Den-Haag is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Het aantal inwoners is in de afgelopen tien jaar met ruim 50.000 inwoners toegenomen. Naast dit groeiende aantal inwoners, is ook de huizenprijs de afgelopen jaren flink gestegen, de WOZ-waarde is met 30 procent gestegen. Den-Haag is bekend als politieke hoofdstad van Nederland, maar daarnaast heeft het zoveel meer te bieden, zoals het strand van Scheveningen, het Circustheater, Madurodam en diverse paleizen. 

Wonen in het stadshart van Den-Haag: het Centrum

Wil je wonen in het bruisende deel van de stad Den-Haag? Dat doe je in het Centrum. Net zoals in andere steden is het meeste vermaak in het centrum te vinden. Parkeren is in dit deel van de stad erg lastig, dit gebeurd daarom vooral in parkeergarages. De inwoners van het centrum reizen daarom vooral met de fiets.

Bekende plekken in het centrum zijn het Binnenhof, ‘t Vredespaleis en Paleis Noordeinde. Naast deze bekende spots vind je hier ook alles waar je naar op zoek bent zoals cafés, restaurants, musea en galeries, winkels en culturele podia. Het centrum van Den-Haag werd benoemd tot Beste Binnenstad 2013-2015, kortom voor ieder wat wils.  

Wonen in het zonnige Scheveningen

Scheveningen, de badplaats van Den-Haag en misschien wel van heel Nederland. Het meest iconische deel van Scheveningen is toch wel het Kurhaus en de Pier. Naast de oer-hollandse visserij vormt het toerisme hier een grote inkomstenbron. Niet alleen het strand van Scheveningen valt onder dit stadsdeel. Er zijn negen wijken binnen dit stadsdeel: Oostduinen, Belgisch Park, Westbroekpark, van Stolkpark en Scheveningse Bos, Duindorp, Geuzen- en Statenkwartier, Zorgvliet en Duinoord. De bouw van woningen in Scheveningen dateert vooral uit woningen van voor 1916, jaren 30 en jaren 80 van afgelopen eeuw. 

Wonen in het chique Statenkwartier

Binnen stadsdeel Scheveningen vind je het Statenkwartier. Wat vooral bekend staat om de vele ambassades en internationale bedrijven die er gevestigd zijn. De wijk is in Den-Haag bekend om de rijke historie met veel bijzondere architectuur, chique straten en pleinen. Een van de mooiste winkelstraten van Nederland is de Frederik Hendriklaan, voor Hagenaars beter bekend als de ‘Fred’. Je kunt hier alles kopen, van alles voor in je woning tot heerlijk eten en drinken. In het Statenkwartier staan vooral grote statige huizen. 

Wonen in het sfeervolle Segbroek

Het stadsdeel Segbroek is ontstaan in 1988. De afgelopen jaren is de bevolking in het stadsdeel per een paar procent gestegen. Segbroek bestaat uit een vijftal wijken: Regentessekwartier, Valkenboskwartier en Heesterbuurt, Vruchtenbuurt, Bomen- en Bloemenbuurt en Vogelwijk.  

Wonen in het rustige Loosduinen

De afgelopen jaren is het aantal inwoners in Loosduinen redelijk gelijk gebleven. Het stadsdeel Loosduinen bestaat uit een vijftal wijken, Loosduinen, Kraayenstein, Kijkduin en Ockenburgh, Bohemen en Meer en bos, en Waldeck. In Loosduinen staan veel jaren 80 woningen. De meeste inwoners van Loosduinen zijn tussen de 45 en 65. 

Wonen in de multiculturele samenleving van Escamp

Het stadsdeel Escamp bestaat uit Bouwlust en Vrederust, Moerwijk en het Zuiderpark, Rustenburg en Oostbroek, Leyenburg en Wateringse Velde. Een van de kenmerken van dit stadsdeel is de multiculturele samenleving, waarbij er veel sociale huurwoningen zijn en goed geprijsde koopwoningen. De omgeving van het stadsdeel staat bekend om de groene parken als het Zuiderpark, Overvoorde en de Uithof. De afgelopen jaren zijn de sportaccommodaties steeds verder uitgebreid, helemaal met de komst van sportcampus Zuiderpark. 

In de jaren 50 wijken Bouwlust en Vrederust, Moerwijk en Morgenstond hebben meerdere woningbouwcorporaties veel eigendom. Vandaag de dag worden veel van deze sociale huurwoningen verkocht.   

Wonen in het opkomende & verfrissende Laakkwartier

De afgelopen jaren is het Laakkwartier enorm verder ontwikkeld. De wijk heeft zoveel te bieden door de ideale ligging, de vele bedrijvigheid en onderwijsinstellingen. Deze bedrijven zorgen voor nieuwe banen in de buurt, waardoor de leefbaarheid, armoede en veiligheid steeds beter wordt. De aankomende jaren zullen er veel nieuwe bouwprojecten van start gaan, zoals bij de oude Haagse binnenhaven, ook wel de Laakhaven genoemd. Er wonen ongeveer 42.000 mensen in het Laakkwartier

Wonen in het groene Haagse Hout

Onder andere ligt het Centraal Station in het stadsdeel Haagse Hout. Het is een stadsdeel met een enorme diversiteit aan inwoners. Naast de inwoners komen er veel reizigers vanuit alle windhoeken naar dit stadsdeel om te werken. Daarnaast staat Haagse Hout bekend om de prachtige groene parken, monumentale straten en landgoederen. In dit stadsdeel staan grote, ruime huizen en huizen waarbij de staat een grondige renovatie kan gebruiken.

Wonen in het kindvriendelijke Leidschenveen-Ypenburg

Het stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg is een kindvriendelijke Vinex buurt, waar iedereen veel ruimte heeft. Er is veel groen te vinden, waardoor je het drukke stadsleven van Den-Haag snel vergeet. Dit stadsdeel heeft veel eengezinswoningen waarbij de bereikbaarheid uitstekend is, zowel de A4, de A12 en A13 zijn om de hoek. Daarnaast vind je er de randstadrail en ben je binnen slechts 20 minuten fietsen in het centrum van Den-Haag. De WOZ-waarde van een woning in Leidschenveen-Ypenburg is € 345.000,- dit is 30% meer dan vijf jaar geleden. 

Makelaar vinden in Den-Haag, hoe doe je dat? Vergelijk gratis en vind de beste makelaar!

Ben jij op zoek naar je droomhuis of wil jij je huis verkopen? Dan is een makelaar in veel gevallen een toegevoegde waarde. Maar hoe ga je die makelaar vinden in Den-Haag, er zijn immers tientallen makelaars actief. Hierdoor is het lastig om zelf een juiste vergelijking te maken. Je weet niet welke makelaar het goedkoopste is of welke makelaar het beste presteert bij jou in de buurt. Daarom vergelijken wij gratis de makelaars in Den-Haag voor jou. Op basis van jouw voorkeuren selecteren wij 2 makelaars die hierbij passen. Kijk vervolgens bij welke makelaar je het beste gevoel hebt. Zo bespaar je veel geld, tijd en stress! Doe nu de check via de rode button.

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Ontvang jouw makelaars per mail

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.5 klanttevredenheid
uit 11 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Michiel

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Via Juiste Makelaar een goede makelaar gevonden, proces was makkelijk en snel te doorlopen, Door enkele vragen in te vullen kwam er een match uit die aansloot op mijn wensen.

Icons/login Created with Sketch.
Chanell

6/10 Voldoende

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Erg betrokken en behulpzaam.

Ik heb de contact met de makelaars als zeer prettig ervaren.

Icons/login Created with Sketch.
Peter

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Snelle en duidelijk bevestiging. Persoonlijke nazorg/follow-up.

Versterk je onderhandelingspositie met de Hypotheekbelofte

Er is veel concurrentie in de huizenmarkt. Hoe zorg je ervoor dat jouw bod wél wordt geaccepteerd? Het is voor verkopers en verkoopmakelaars een groot voordeel als je in het biedproces al kunt aantonen dat je de hypotheek rond kunt krijgen. Met het Hypotheekbelofterapport van Hypotheek Visie weet je nog zonder het adviestraject van een hypotheekadviseur hoeveel je kunt lenen. Dat maakt de kans groot dat de verkopende partij jouw bod gaat accepteren.

  • Snel een overzichtelijk rapport met jouw hypotheekmogelijkheden
  • Zekerheid van financiering met behulp van een expert van Hypotheek Visie
  • Sterke onderhandelingspositie tijdens de huizenjacht

Interesse in de hypotheekbelofte? Bekijk de hypotheekbelofte

 

Ga naar de Hypotheekbelofte

Vergelijk hier