Op zoek naar de beste makelaar in Den Haag? Vergelijk hier alle makelaars in Den Haag

Vul je voorkeuren in en wij vergelijken direct voor jou de makelaars in Den Haag

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Verkoopmakelaars in verschillende delen van Den Haag

In ieder stadsdeel van Den Haag zijn verschillende verkoopmakelaars actief. De makelaars in jouw stadsdeel onderscheiden zich door de kennis die ze hebben van het stadsdeel. Een verkoopmakelaar met veel kennis over het stadsdeel waar je je huis wilt verkopen kan dit zorgen voor een hogere verkoopprijs. De Haagse verkoopmakelaar is altijd op de hoogte van de zaken die spelen in het stadsdeel. 

Je huis in Scheveningen, Ypenburg of Segbroek snel verkopen? Lees dan hier de 9 beste tips om je huis te verkopen.

Verkoopmakelaars vergelijken in Den Haag

Het vergelijken van verschillende verkoopmakelaars in Den Haag kan ingewikkeld zijn. Ga je alleen op het courtage van makelaar letten of kijk je ook verder? Alleen het courtage van een makelaar moet niet de enige factor zijn. Een lager courtage betekent niet dat je op het totaalplaatje geld zal besparen. De verkoopsom van je huis kan bepaald worden door de kwaliteit van de makelaar. Vergelijk daarom niet alleen makelaars in Den Haag op de prijs, maar ook op de kwaliteit en de kennis van de buurt en het huis. 

Op het moment dat je de makelaars op de kwaliteit aan het vergelijken bent controleer de volgende punten: 

  • Hoe is de dienstverlening?
  • Heeft de makelaar soortgelijke woningen te koop? 
  • Hoe zien de foto’s eruit van een woning?
  • Hoe gaat de makelaar je huis promoten? 

Nog meer tips over het vergelijken van makelaars? Lees dan hier verder over alle tips van makelaars vergelijken.

Makelaar vergelijken in verschillende stadsdelen in Den Haag

1. Centrum; 2. Scheveningen; 3. Haagse Hout; 4. Leidschenveen-Ypenburg; 5. Laak; 6. Escamp; 7. Loosduinen; 8. Segbroek

Aankoopmakelaars vergelijken in Den Haag

Een aankoopmakelaar vinden in Den Haag is vrij eenvoudig, dat komt omdat er erg veel actief zijn. Daarom is het vinden van een goede, passende aankoopmakelaar een knappe prestatie. Om deze reden raden wij het aan om eerst aankoopmakelaars in Den Haag te vergelijken voordat je een van deze kiest. 

Uit ervaring weten wij dat het vergelijken van deze aankoopmakelaars een hele kunst is in Den Haag. Vergelijk daarom de makelaar door middel van onze handige tool op deze site. Vul je voorkeuren in en wij maken een vergelijking op basis van deze voorkeuren en wensen. Zo kom je in contact met beste aankoopmakelaars voor jou. Daarna heb je nog de kans om deze twee aankoopmakelaars met elkaar te vergelijken. Vergelijk dan minimaal de volgende punten:

  • Welke taken gaat de Haagse aankoopmakelaar voor je uitvoeren? 
  • Gaat de makelaar mee naar bezichtigingen of moet je deze alleen doen? 
  • Wat zijn de opstartkosten van de aankoopmakelaar? 
  • Hoe goed kent de aankoopmakelaar de buurten in Den Haag? 
  • Hoe actief is de makelaar in Den Haag? En met name in de buurten of wijken waar jij wilt wonen?

Actieve aankoopmakelaars in Den Haag

Wanneer je een huis wilt kopen in bijvoorbeeld Scheveningen, kan een aankoopmakelaar met ervaring in Scheveningen je uitstekend van dienst zijn. Diegene weet vaak welke woningen er verkocht gaan worden en welke makelaar de verkoop zal begeleiden. Op deze manier heb je een voorsprong op de huizenmarkt met een makelaar in een van de stadsdelen in Den Haag. Om deze reden is het belangrijk om de juiste aankoopmakelaar te vinden, zodat je altijd een stap voor hebt.

Hoe veel kost een makelaar in Den Haag

De meerderheid van de makelaars maakt gebruik van een courtage regeling. Als je gaat samen werken met een makelaar zal deze courtage rond de 1,38 % liggen. In Den haag is de huidige vraagprijs €451.000 euro. Het bedrag wat de makelaar in rekening zal brengen is dat €6224 euro. Hiernaast rekent 80 % van de makelaar in Nederland gebruik van opstart kosten van circa €550 euro. Het kost dus ongeveer €6775 euro om samen te werken met een makelaar.

Voordelen van een makelaar in Den Haag.

Door samen te werken met een makelaar vergemakkelijk je het proces om je huis te verkopen. Makelaars nemen al het administratiewerk over, waardoor u meer tijd heeft voor andere belangrijke zaken. Hiernaast helpt een makelaar bij he vinden van potentiële koper via hun netwerk. Makelaars sturen namelijk het actuele aanbod van Den Haag door naar mensen die daar een huis willen kopen. Hiernaast zorgt de makelaar er ook voor dat je jouw huis niet voor een te lage prijs verkoopt. Dit kan uiteindelijk geld besparen. Vind de beste makelaar in Den Haag die bij jouw past via deze tool!

Wonen in Den Haag

Wonen in Den Haag is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Het aantal inwoners is in de afgelopen tien jaar met ruim 50.000 inwoners toegenomen. Naast dit groeiende aantal inwoners, is ook de huizenprijs de afgelopen jaren flink gestegen, de WOZ-waarde is met 30 procent gestegen. Den Haag is bekend als politieke hoofdstad van Nederland, maar daarnaast heeft het zoveel meer te bieden, zoals het strand van Scheveningen, het Circustheater, Madurodam en diverse paleizen.

Wonen in het stadshart van Den Haag: Het Centrum

Wil je wonen in het bruisende deel van de stad Den Haag? Dat doe je in het Centrum. Net zoals in andere steden is het meeste vermaak in het centrum te vinden. Parkeren is in dit deel van de stad erg lastig, dit gebeurd daarom vooral in parkeergarages. De inwoners van het centrum reizen daarom vooral met de fiets.

Bekende plekken in het centrum zijn het Binnenhof, ‘t Vredespaleis en Paleis Noordeinde. Naast deze bekende spots vind je hier ook alles waar je naar op zoek bent zoals cafés, restaurants, musea en galeries, winkels en culturele podia. Het centrum van Den Haag werd benoemd tot Beste Binnenstad 2013-2015, kortom voor ieder wat wils.  

Wonen in het zonnige Scheveningen

Scheveningen, de badplaats van Den Haag en misschien wel van heel Nederland. Het meest iconische deel van Scheveningen is toch wel het Kurhaus en de Pier. Naast de oer-hollandse visserij vormt het toerisme hier een grote inkomstenbron. Niet alleen het strand van Scheveningen valt onder dit stadsdeel. Er zijn negen wijken binnen dit stadsdeel: Oostduinen, Belgisch Park, Westbroekpark, van Stolkpark en Scheveningse Bos, Duindorp, Geuzen- en Statenkwartier, Zorgvliet en Duinoord. De bouw van woningen in Scheveningen dateert vooral uit woningen van voor 1916, jaren 30 en jaren 80 van afgelopen eeuw. 

Wonen in het chique Statenkwartier

Binnen stadsdeel Scheveningen vind je het Statenkwartier. Wat vooral bekend staat om de vele ambassades en internationale bedrijven die er gevestigd zijn. De wijk is in Den Haag bekend om de rijke historie met veel bijzondere architectuur, chique straten en pleinen. Een van de mooiste winkelstraten van Nederland is de Frederik Hendriklaan, voor Hagenaars beter bekend als de ‘Fred’. Je kunt hier alles kopen, van alles voor in je woning tot heerlijk eten en drinken. In het Statenkwartier staan vooral grote statige huizen. 

Wonen in het groene Haagse Hout

Onder andere ligt het Centraal Station in het stadsdeel Haagse Hout. Het is een stadsdeel met een enorme diversiteit aan inwoners. Naast de inwoners komen er veel reizigers vanuit alle windhoeken naar dit stadsdeel om te werken. Daarnaast staat Haagse Hout bekend om de prachtige groene parken, monumentale straten en landgoederen. In dit stadsdeel staan grote, ruime huizen en huizen waarbij de staat een grondige renovatie kan gebruiken.

Wonen in het kindvriendelijke Leidschenveen-Ypenburg

Het stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg is een kindvriendelijke Vinex buurt, waar iedereen veel ruimte heeft. Er is veel groen te vinden, waardoor je het drukke stadsleven van Den Haag snel vergeet. Dit stadsdeel heeft veel eengezinswoningen waarbij de bereikbaarheid uitstekend is, zowel de A4, de A12 en A13 zijn om de hoek. Daarnaast vind je er de randstadrail en ben je binnen slechts 20 minuten fietsen in het centrum van Den Haag. De WOZ-waarde van een woning in Leidschenveen-Ypenburg is € 345.000,- dit is 30% meer dan vijf jaar geleden. 

Wonen in het opkomende & verfrissende Laakkwartier

De afgelopen jaren is het Laakkwartier enorm verder ontwikkeld. De wijk heeft zoveel te bieden door de ideale ligging, de vele bedrijvigheid en onderwijsinstellingen. Deze bedrijven zorgen voor nieuwe banen in de buurt, waardoor de leefbaarheid, armoede en veiligheid steeds beter wordt. De aankomende jaren zullen er veel nieuwe bouwprojecten van start gaan, zoals bij de oude Haagse binnenhaven, ook wel de Laakhaven genoemd. Er wonen ongeveer 42.000 mensen in het Laakkwartier

Wonen in de multiculturele samenleving van Escamp

Het stadsdeel Escamp bestaat uit Bouwlust en Vrederust, Moerwijk en het Zuiderpark, Rustenburg en Oostbroek, Leyenburg en Wateringse Velde. Een van de kenmerken van dit stadsdeel is de multiculturele samenleving, waarbij er veel sociale huurwoningen zijn en goed geprijsde koopwoningen. De omgeving van het stadsdeel staat bekend om de groene parken als het Zuiderpark, Overvoorde en de Uithof. De afgelopen jaren zijn de sportaccommodaties steeds verder uitgebreid, helemaal met de komst van sportcampus Zuiderpark. 

In de jaren 50 wijken Bouwlust en Vrederust, Moerwijk en Morgenstond hebben meerdere woningbouwcorporaties veel eigendom. Vandaag de dag worden veel van deze sociale huurwoningen verkocht.   

Wonen in het rustige Loosduinen

De afgelopen jaren is het aantal inwoners in Loosduinen redelijk gelijk gebleven. Het stadsdeel Loosduinen bestaat uit een vijftal wijken, Loosduinen, Kraayenstein, Kijkduin en Ockenburgh, Bohemen en Meer en bos, en Waldeck. In Loosduinen staan veel jaren 80 woningen. De meeste inwoners van Loosduinen zijn tussen de 45 en 65. 

Wonen in het sfeervolle Segbroek

Het stadsdeel Segbroek is ontstaan in 1988. De afgelopen jaren is de bevolking in het stadsdeel per een paar procent gestegen. Segbroek bestaat uit een vijftal wijken: Regentessekwartier, Valkenboskwartier en Heesterbuurt, Vruchtenbuurt, Bomen- en Bloemenbuurt en Vogelwijk.  

Huis verkocht en aangekocht in Den Haag

Nadat een makelaar je heeft geholpen met de verkoop of aankoop van je nieuwe woning is het tijd om de verhuizing door te geven. Dit kan via de website van de gemeente Den Haag. Dit kan zowel als je naar Den Haag komt of binnen Den Haag gaat verhuizen. 

Ga je meteen je nieuwe huis verbouwen? Vraag dan een omgevingsvergunning aan via het Omgevingsloket. Dit is nodig bij het kappen van bomen, het maken van een oprit of je woning wilt verbouwen. Ga je een kleine verbouwing uitvoeren, het plaatsen van een dakkapel of wil je een kleine aanbouw maken? Vraag dan een snel vergunning aan voor kleine bouwwerken.

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Ontvang jouw makelaars per mail

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
klanttevredenheid
uit beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Pieter, Amsterdam

10 februari 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Goede match! Twee opties gehad en eentje heeft ons succesvol geholpen. Goede service!

Icons/login Created with Sketch.
Lize, Arnhem

7 januari 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Snel en goed geholpen

Ik ben snel door 1 makelaar gebeld – dezelfde dag nog. De tweede wou niet en de derde makelaar was heel traag met een reactie. De Juiste Makelaar heeft echt geholpen waardoor wij dat wij een goede makelaar gevonden hebben.

Icons/login Created with Sketch.
Sam, Amsterdam

8 december 2020

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Top service, snel geholpen

Ik werd snel aan een aankoopmakelaar geholpen. Er werd fijn meegedacht dus ik raad het zeker aan!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een verkoopmakelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,5 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar rekent in veel gevallen een lagere makelaarsprovisie dan een verkoopmakelaar. De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent. Ook bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Vergelijk hier