Op zoek naar de beste makelaar in Den Haag? Vergelijk hier alle makelaars in Den Haag

Vul je voorkeuren in en wij vergelijken direct voor jou de makelaars in Den Haag

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Verkoopmakelaars in verschillende delen van Den Haag

In ieder stadsdeel van Den Haag zijn verschillende verkoopmakelaars actief. De makelaars in jouw stadsdeel onderscheiden zich door de kennis die ze hebben van het stadsdeel. Een verkoopmakelaar met veel kennis over het stadsdeel waar je je huis wilt verkopen kan dit zorgen voor een hogere verkoopprijs. De Haagse verkoopmakelaar is altijd op de hoogte van de zaken die spelen in het stadsdeel. 

Je huis in Scheveningen, Ypenburg of Segbroek snel verkopen? Lees dan hier de 9 beste tips om je huis te verkopen.

Verkoopmakelaars vergelijken in Den Haag

Het vergelijken van verschillende verkoopmakelaars in Den Haag kan ingewikkeld zijn. Ga je alleen op het courtage van makelaar letten of kijk je ook verder? Alleen het courtage van een makelaar moet niet de enige factor zijn. Een lager courtage betekent niet dat je op het totaalplaatje geld zal besparen. De verkoopsom van je huis kan bepaald worden door de kwaliteit van de makelaar. Vergelijk daarom niet alleen makelaars in Den Haag op de prijs, maar ook op de kwaliteit en de kennis van de buurt en het huis. 

Op het moment dat je de makelaars op de kwaliteit aan het vergelijken bent controleer de volgende punten: 

 • Hoe is de dienstverlening?
 • Heeft de makelaar soortgelijke woningen te koop? 
 • Hoe zien de foto’s eruit van een woning?
 • Hoe gaat de makelaar je huis promoten? 

Nog meer tips over het vergelijken van makelaars? Lees dan hier verder over alle tips van makelaars vergelijken.

Makelaar vergelijken in verschillende stadsdelen in Den Haag

1. Centrum; 2. Scheveningen; 3. Haagse Hout; 4. Leidschenveen-Ypenburg; 5. Laak; 6. Escamp; 7. Loosduinen; 8. Segbroek

Aankoopmakelaars vergelijken in Den Haag

Een aankoopmakelaar vinden in Den Haag is vrij eenvoudig, dat komt omdat er erg veel actief zijn. Daarom is het vinden van een goede, passende aankoopmakelaar een knappe prestatie. Om deze reden raden wij het aan om eerst aankoopmakelaars in Den Haag te vergelijken voordat je een van deze kiest. 

Uit ervaring weten wij dat het vergelijken van deze aankoopmakelaars een hele kunst is in Den Haag. Vergelijk daarom de makelaar door middel van onze handige tool op deze site. Vul je voorkeuren in en wij maken een vergelijking op basis van deze voorkeuren en wensen. Zo kom je in contact met beste aankoopmakelaars voor jou. Daarna heb je nog de kans om deze twee aankoopmakelaars met elkaar te vergelijken. Vergelijk dan minimaal de volgende punten:

 • Welke taken gaat de Haagse aankoopmakelaar voor je uitvoeren? 
 • Gaat de makelaar mee naar bezichtigingen of moet je deze alleen doen? 
 • Wat zijn de opstartkosten van de aankoopmakelaar? 
 • Hoe goed kent de aankoopmakelaar de buurten in Den Haag? 
 • Hoe actief is de makelaar in Den Haag? En met name in de buurten of wijken waar jij wilt wonen?

Actieve aankoopmakelaars in Den Haag

Wanneer je een huis wilt kopen in bijvoorbeeld Scheveningen, kan een aankoopmakelaar met ervaring in Scheveningen je uitstekend van dienst zijn. Diegene weet vaak welke woningen er verkocht gaan worden en welke makelaar de verkoop zal begeleiden. Op deze manier heb je een voorsprong op de huizenmarkt met een makelaar in een van de stadsdelen in Den Haag. Om deze reden is het belangrijk om de juiste aankoopmakelaar te vinden, zodat je altijd een stap voor hebt.

Wonen in Den Haag

Wonen in Den Haag is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Het aantal inwoners is in de afgelopen tien jaar met ruim 50.000 inwoners toegenomen. Naast dit groeiende aantal inwoners, is ook de huizenprijs de afgelopen jaren flink gestegen, de WOZ-waarde is met 30 procent gestegen. Den Haag is bekend als politieke hoofdstad van Nederland, maar daarnaast heeft het zoveel meer te bieden, zoals het strand van Scheveningen, het Circustheater, Madurodam en diverse paleizen.

Wonen in het stadshart van Den Haag: het Centrum

Wil je wonen in het bruisende deel van de stad Den Haag? Dat doe je in het Centrum. Net zoals in andere steden is het meeste vermaak in het centrum te vinden. Parkeren is in dit deel van de stad erg lastig, dit gebeurd daarom vooral in parkeergarages. De inwoners van het centrum reizen daarom vooral met de fiets.

Bekende plekken in het centrum zijn het Binnenhof, ‘t Vredespaleis en Paleis Noordeinde. Naast deze bekende spots vind je hier ook alles waar je naar op zoek bent zoals cafés, restaurants, musea en galeries, winkels en culturele podia. Het centrum van Den Haag werd benoemd tot Beste Binnenstad 2013-2015, kortom voor ieder wat wils.  

Wonen in het zonnige Scheveningen

Scheveningen, de badplaats van Den Haag en misschien wel van heel Nederland. Het meest iconische deel van Scheveningen is toch wel het Kurhaus en de Pier. Naast de oer-hollandse visserij vormt het toerisme hier een grote inkomstenbron. Niet alleen het strand van Scheveningen valt onder dit stadsdeel. Er zijn negen wijken binnen dit stadsdeel: Oostduinen, Belgisch Park, Westbroekpark, van Stolkpark en Scheveningse Bos, Duindorp, Geuzen- en Statenkwartier, Zorgvliet en Duinoord. De bouw van woningen in Scheveningen dateert vooral uit woningen van voor 1916, jaren 30 en jaren 80 van afgelopen eeuw. 

Wonen in het chique Statenkwartier

Binnen stadsdeel Scheveningen vind je het Statenkwartier. Wat vooral bekend staat om de vele ambassades en internationale bedrijven die er gevestigd zijn. De wijk is in Den Haag bekend om de rijke historie met veel bijzondere architectuur, chique straten en pleinen. Een van de mooiste winkelstraten van Nederland is de Frederik Hendriklaan, voor Hagenaars beter bekend als de ‘Fred’. Je kunt hier alles kopen, van alles voor in je woning tot heerlijk eten en drinken. In het Statenkwartier staan vooral grote statige huizen. 

Wonen in het groene Haagse Hout

Onder andere ligt het Centraal Station in het stadsdeel Haagse Hout. Het is een stadsdeel met een enorme diversiteit aan inwoners. Naast de inwoners komen er veel reizigers vanuit alle windhoeken naar dit stadsdeel om te werken. Daarnaast staat Haagse Hout bekend om de prachtige groene parken, monumentale straten en landgoederen. In dit stadsdeel staan grote, ruime huizen en huizen waarbij de staat een grondige renovatie kan gebruiken.

Wonen in het kindvriendelijke Leidschenveen-Ypenburg

Het stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg is een kindvriendelijke Vinex buurt, waar iedereen veel ruimte heeft. Er is veel groen te vinden, waardoor je het drukke stadsleven van Den Haag snel vergeet. Dit stadsdeel heeft veel eengezinswoningen waarbij de bereikbaarheid uitstekend is, zowel de A4, de A12 en A13 zijn om de hoek. Daarnaast vind je er de randstadrail en ben je binnen slechts 20 minuten fietsen in het centrum van Den Haag. De WOZ-waarde van een woning in Leidschenveen-Ypenburg is € 345.000,- dit is 30% meer dan vijf jaar geleden. 

Wonen in het opkomende & verfrissende Laakkwartier

De afgelopen jaren is het Laakkwartier enorm verder ontwikkeld. De wijk heeft zoveel te bieden door de ideale ligging, de vele bedrijvigheid en onderwijsinstellingen. Deze bedrijven zorgen voor nieuwe banen in de buurt, waardoor de leefbaarheid, armoede en veiligheid steeds beter wordt. De aankomende jaren zullen er veel nieuwe bouwprojecten van start gaan, zoals bij de oude Haagse binnenhaven, ook wel de Laakhaven genoemd. Er wonen ongeveer 42.000 mensen in het Laakkwartier

Wonen in de multiculturele samenleving van Escamp

Het stadsdeel Escamp bestaat uit Bouwlust en Vrederust, Moerwijk en het Zuiderpark, Rustenburg en Oostbroek, Leyenburg en Wateringse Velde. Een van de kenmerken van dit stadsdeel is de multiculturele samenleving, waarbij er veel sociale huurwoningen zijn en goed geprijsde koopwoningen. De omgeving van het stadsdeel staat bekend om de groene parken als het Zuiderpark, Overvoorde en de Uithof. De afgelopen jaren zijn de sportaccommodaties steeds verder uitgebreid, helemaal met de komst van sportcampus Zuiderpark. 

In de jaren 50 wijken Bouwlust en Vrederust, Moerwijk en Morgenstond hebben meerdere woningbouwcorporaties veel eigendom. Vandaag de dag worden veel van deze sociale huurwoningen verkocht.   

Wonen in het rustige Loosduinen

De afgelopen jaren is het aantal inwoners in Loosduinen redelijk gelijk gebleven. Het stadsdeel Loosduinen bestaat uit een vijftal wijken, Loosduinen, Kraayenstein, Kijkduin en Ockenburgh, Bohemen en Meer en bos, en Waldeck. In Loosduinen staan veel jaren 80 woningen. De meeste inwoners van Loosduinen zijn tussen de 45 en 65. 

Wonen in het sfeervolle Segbroek

Het stadsdeel Segbroek is ontstaan in 1988. De afgelopen jaren is de bevolking in het stadsdeel per een paar procent gestegen. Segbroek bestaat uit een vijftal wijken: Regentessekwartier, Valkenboskwartier en Heesterbuurt, Vruchtenbuurt, Bomen- en Bloemenbuurt en Vogelwijk.  

Huis verkocht en aangekocht in Den Haag

Nadat een makelaar je heeft geholpen met de verkoop of aankoop van je nieuwe woning is het tijd om de verhuizing door te geven. Dit kan via de website van de gemeente Den Haag. Dit kan zowel als je naar Den Haag komt of binnen Den Haag gaat verhuizen. 

Ga je meteen je nieuwe huis verbouwen? Vraag dan een omgevingsvergunning aan via het Omgevingsloket. Dit is nodig bij het kappen van bomen, het maken van een oprit of je woning wilt verbouwen. Ga je een kleine verbouwing uitvoeren, het plaatsen van een dakkapel of wil je een kleine aanbouw maken? Vraag dan een snel vergunning aan voor kleine bouwwerken.

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Ontvang jouw makelaars per mail

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.5 klanttevredenheid
uit 13 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Michiel

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Via Juiste Makelaar een goede makelaar gevonden, proces was makkelijk en snel te doorlopen, Door enkele vragen in te vullen kwam er een match uit die aansloot op mijn wensen.

Icons/login Created with Sketch.
Chanell

6/10 Voldoende

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Erg betrokken en behulpzaam.

Ik heb de contact met de makelaars als zeer prettig ervaren.

Icons/login Created with Sketch.
Peter

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Snelle en duidelijk bevestiging. Persoonlijke nazorg/follow-up.

Versterk je onderhandelingspositie met de Hypotheekbelofte

Er is veel concurrentie in de huizenmarkt. Hoe zorg je ervoor dat jouw bod wél wordt geaccepteerd? Het is voor verkopers en verkoopmakelaars een groot voordeel als je in het biedproces al kunt aantonen dat je de hypotheek rond kunt krijgen. Met het Hypotheekbelofterapport van Hypotheek Visie weet je nog zonder het adviestraject van een hypotheekadviseur hoeveel je kunt lenen. Dat maakt de kans groot dat de verkopende partij jouw bod gaat accepteren.

 • Snel een overzichtelijk rapport met jouw hypotheekmogelijkheden
 • Zekerheid van financiering met behulp van een expert van Hypotheek Visie
 • Sterke onderhandelingspositie tijdens de huizenjacht

Interesse in de hypotheekbelofte? Bekijk de hypotheekbelofte

 

Ga naar de Hypotheekbelofte

Vergelijk hier