De Gratis Verkoop Makelaars

De Gratis Verkoop Makelaars is een makelaar gevestigd in Hoorn. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt De Gratis Verkoop Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Gratis Verkoop Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Gratis Verkoop Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij De Gratis Verkoop Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties De Gratis Verkoop Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 0
  • Gemiddelde verkooptijd 26
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over De Gratis Verkoop Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar De Gratis Verkoop Makelaars verkoopt

De Gratis Verkoop Makelaars is het meeste actief in Hoorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Gratis Verkoop Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Gratis Verkoop Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs

Type woningen die De Gratis Verkoop Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Gratis Verkoop Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Gratis Verkoop Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
29%
vrijstaande woning
29%
galerijflat
14%
portiekflat
14%
tussenwoning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Gratis Verkoop Makelaars

Wat kost De Gratis Verkoop Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 0 zijn. De maximale kosten zijn € € 0. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Gratis Verkoop Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Gratis Verkoop Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 0 en de € 0.

Waar is De Gratis Verkoop Makelaars actief?

+

De Gratis Verkoop Makelaars heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Nes.

In welk prijssegment is De Gratis Verkoop Makelaars actief?

+

De Gratis Verkoop Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Gratis Verkoop Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 0. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoorn en vergelijkbaar is aan De Gratis Verkoop Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!