DDV Makelaars & Taxateurs

DDV Makelaars & Taxateurs is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt DDV Makelaars & Taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. DDV Makelaars & Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DDV Makelaars & Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties DDV Makelaars & Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 748.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 1.599.000
  • Aantal transacties 18
Meer informatie over DDV Makelaars & Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar DDV Makelaars & Taxateurs verkoopt

DDV Makelaars & Taxateurs is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DDV Makelaars & Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DDV Makelaars & Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 13 € 592.000
Maarssen 1 € 385.000
Maartensdijk 1 € 975.000
Huizen 1 € 3.595.000
Bilthoven 1 € 769.000

Type woningen die DDV Makelaars & Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DDV Makelaars & Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DDV Makelaars & Taxateurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
42%
vrijstaande woning
17%
2 onder 1 kapwoning
8%
benedenwoning
8%
bovenwoning
8%
eindwoning
8%
hoekwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DDV Makelaars & Taxateurs

Wat kost DDV Makelaars & Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 11.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DDV Makelaars & Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DDV Makelaars & Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.700 en de € 5.600.

Waar is DDV Makelaars & Taxateurs actief?

+

DDV Makelaars & Taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht, Maarssen, Maartensdijk, Huizen en Bilthoven.

In welk prijssegment is DDV Makelaars & Taxateurs actief?

+

DDV Makelaars & Taxateurs is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DDV Makelaars & Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 748.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan DDV Makelaars & Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!