Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V.

Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V. is een makelaar gevestigd in Enkhuizen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Enkhuizen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 355.000
  • Gemiddelde verkooptijd 55
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 89.000
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V. verkoopt

Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V. is het meeste actief in Enkhuizen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Enkhuizen 10 € 348.000
Bovenkarspel 4 € 392.000
Grootebroek 1 € 280.000
Hoorn 1 € 263.000
Andijk 1 € 300.000

Type woningen die Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V. het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
24%
tussenwoning
24%
2 onder 1 kapwoning
19%
vrijstaande woning
19%
benedenwoning
5%
bovenwoning
5%
halfvrijstaande woning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V.

Wat kost Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V. actief?

+

Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Enkhuizen, Bovenkarspel, Grootebroek, Hoorn en Andijk.

In welk prijssegment is Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V. actief?

+

Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 355.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Enkhuizen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Enkhuizen en vergelijkbaar is aan Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!