Bezuijen Bemiddeling

Bezuijen Bemiddeling is een makelaar gevestigd in Ouddorp. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bezuijen Bemiddeling hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bezuijen Bemiddeling is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ouddorp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bezuijen Bemiddeling. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bezuijen Bemiddeling in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 429.000
  • Gemiddelde verkooptijd 64
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -133.000
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over Bezuijen Bemiddeling
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bezuijen Bemiddeling verkoopt

Bezuijen Bemiddeling is het meeste actief in Ouddorp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bezuijen Bemiddeling woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bezuijen Bemiddeling ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ouddorp 8 € 483.000
Goedereede 3 € 352.000
Dirksland 3 € 367.000
Oude-Tonge 1 € 475.000
Middelharnis 1 € 475.000

Type woningen die Bezuijen Bemiddeling verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bezuijen Bemiddeling diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bezuijen Bemiddeling het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
28%
tussenwoning
22%
2 onder 1 kapwoning
17%
vrijstaande woning
17%
maisonnette
11%
halfvrijstaande woning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bezuijen Bemiddeling

Wat kost Bezuijen Bemiddeling bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bezuijen Bemiddeling voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bezuijen Bemiddeling je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Bezuijen Bemiddeling actief?

+

Bezuijen Bemiddeling heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ouddorp, Goedereede, Dirksland, Oude-Tonge en Middelharnis.

In welk prijssegment is Bezuijen Bemiddeling actief?

+

Bezuijen Bemiddeling is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bezuijen Bemiddeling actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 429.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ouddorp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ouddorp en vergelijkbaar is aan Bezuijen Bemiddeling. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!