BERENDS-NAAFS Makelaars

BERENDS-NAAFS Makelaars is een makelaar gevestigd in Goor. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt BERENDS-NAAFS Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. BERENDS-NAAFS Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Goor en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BERENDS-NAAFS Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties BERENDS-NAAFS Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 450.000
  • Gemiddelde verkooptijd 72
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -64.000
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over BERENDS-NAAFS Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar BERENDS-NAAFS Makelaars verkoopt

BERENDS-NAAFS Makelaars is het meeste actief in Goor. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BERENDS-NAAFS Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BERENDS-NAAFS Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Goor 9 € 323.000
Markelo 3 € 500.000
Diepenheim 2 € 685.000
Hengevelde 1 € 689.000

Type woningen die BERENDS-NAAFS Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BERENDS-NAAFS Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BERENDS-NAAFS Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
67%
2 onder 1 kapwoning
17%
hoekwoning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BERENDS-NAAFS Makelaars

Wat kost BERENDS-NAAFS Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BERENDS-NAAFS Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BERENDS-NAAFS Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is BERENDS-NAAFS Makelaars actief?

+

BERENDS-NAAFS Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Goor, Markelo, Diepenheim, Hengevelde en Notter.

In welk prijssegment is BERENDS-NAAFS Makelaars actief?

+

BERENDS-NAAFS Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BERENDS-NAAFS Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 450.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Goor

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Goor en vergelijkbaar is aan BERENDS-NAAFS Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!