Athos de Jong makelaardij o.g.

Athos de Jong makelaardij o.g. is een makelaar gevestigd in Houten. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Athos de Jong makelaardij o.g. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Athos de Jong makelaardij o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Houten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Athos de Jong makelaardij o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Athos de Jong makelaardij o.g. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Athos de Jong makelaardij o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 424.000
  • Gemiddelde verkooptijd 22
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Athos de Jong makelaardij o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Athos de Jong makelaardij o.g. verkoopt

Athos de Jong makelaardij o.g. is het meeste actief in Houten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Athos de Jong makelaardij o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Athos de Jong makelaardij o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Houten 5 € 443.000
Tull en ’t Waal 2 € 385.000
Schalkwijk 1 € 405.000

Type woningen die Athos de Jong makelaardij o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Athos de Jong makelaardij o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Athos de Jong makelaardij o.g. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
63%
2 onder 1 kapwoning
25%
hoekwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Athos de Jong makelaardij o.g.

Wat kost Athos de Jong makelaardij o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Athos de Jong makelaardij o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Athos de Jong makelaardij o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Athos de Jong makelaardij o.g. actief?

+

Athos de Jong makelaardij o.g. heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Houten, Tull en ’t Waal en Schalkwijk.

In welk prijssegment is Athos de Jong makelaardij o.g. actief?

+

Athos de Jong makelaardij o.g. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Athos de Jong makelaardij o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 424.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Houten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Houten en vergelijkbaar is aan Athos de Jong makelaardij o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!