A&N Vastgoed

A&N Vastgoed is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt A&N Vastgoed hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. A&N Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van A&N Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij A&N Vastgoed zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties A&N Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 498.000
  • Gemiddelde verkooptijd 29
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over A&N Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar A&N Vastgoed verkoopt

A&N Vastgoed is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar A&N Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt A&N Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 2 € 310.000
Poeldijk 1 € 875.000

Type woningen die A&N Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat A&N Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat A&N Vastgoed het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
33%
tussenverdieping
33%
vrijstaande woning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in A&N Vastgoed

Wat kost A&N Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van A&N Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer A&N Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.700.

Waar is A&N Vastgoed actief?

+

A&N Vastgoed heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag en Poeldijk.

In welk prijssegment is A&N Vastgoed actief?

+

A&N Vastgoed is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar A&N Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 498.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan A&N Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!