Amgea Vastgoed Adviseurs

Amgea Vastgoed Adviseurs is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Amgea Vastgoed Adviseurs hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Amgea Vastgoed Adviseurs is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Amgea Vastgoed Adviseurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Amgea Vastgoed Adviseurs zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Amgea Vastgoed Adviseurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 675.000
  • Gemiddelde verkooptijd 142
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Amgea Vastgoed Adviseurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Amgea Vastgoed Adviseurs verkoopt

Amgea Vastgoed Adviseurs is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Amgea Vastgoed Adviseurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Amgea Vastgoed Adviseurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 1 € 675.000

Type woningen die Amgea Vastgoed Adviseurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Amgea Vastgoed Adviseurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Amgea Vastgoed Adviseurs het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Amgea Vastgoed Adviseurs

Wat kost Amgea Vastgoed Adviseurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Amgea Vastgoed Adviseurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Amgea Vastgoed Adviseurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.400 en de € 5.100.

Waar is Amgea Vastgoed Adviseurs actief?

+

Amgea Vastgoed Adviseurs heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam.

In welk prijssegment is Amgea Vastgoed Adviseurs actief?

+

Amgea Vastgoed Adviseurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Amgea Vastgoed Adviseurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 675.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Amgea Vastgoed Adviseurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!