Op zoek naar de beste makelaar in Almere? Vergelijk alle makelaars in Almere bij juistemakelaar.nl

Vul je voorkeuren in en wij vergelijken direct voor jou de makelaars in Almere

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Makelaar vinden in een van de stadsdelen van Almere? Juiste Makelaar helpt gratis!

Wil jij je woning verkopen of juist een nieuwe kavel aankopen met de hulp van een makelaar? Dan is een zoektocht naar een geschikte makelaar altijd een serieuze uitdaging. Want waar ga jij op letten als je een makelaar kiest of hoe weet je wat een normale prijs is? Deze vragen zijn lastig te beantwoorden als je weinig ervaring hebt met het samenwerken met een makelaar. Om deze reden kunnen wij je helpen met de zoektocht naar een geschikte makelaar in Almere. Vul je voorkeuren in via de tool, waarna wij 1 of 2 makelaars voor jou selecteren. Deze makelaars nemen contact met je op. Wij hebben alle data van makelaars verzamelt waardoor de vergelijking accuraat is, de rest kun je zelf doen! Mis het niet en ga aan de slag. 

Wonen in Almere

Almere is met stipt de snelst groeiende gemeente van Nederland. Op dit moment wonen er meer dan 210.000 mensen, waarbij het aantal inwoners is verdubbeld ten opzichte van 1995. De stad is gebouwd met mogelijkheden om verder te groeien, zo is er ruimte voor iedereen. Wil je jouw droomhuis bouwen? Dat kan in Almere! Nergens in Nederland is de ligging zo goed en zijn er zoveel (lege) kavels of bouwprojecten waar jij je droomhuis kan realiseren. Voor ieder budget wat wils. De gemiddelde WOZ-waarde in Almere is € 219.000,- waarbij de huizenprijs met 21 procent is toegenomen de afgelopen 5 jaar. Op dit moment bestaat Almere uit vijf stadsdelen: Almere Stad, Almere Poort, Almere Buiten, Almere Haven en Almere Hout. Ieder stadsdeel heeft zijn eigen identiteit en een ander type inwoner.

Makelaar vergelijken in verschillende stadsdelen in Almere

1. Almere Haven; 2. Almere Stad; 3. Almere Buiten; 4. Almere Poort; 5. Almere Hout; 6. Almere Pampus

Wonen in het gastvrije Almere Haven

De ongeschreven regel onder de Havenaren, eenmaal in Almere Haven dan ga je er nooit meer weg. Het stadsdeel staat bekend om het kleinschalige karakter. De buurten zijn ruim opgezet met tal van hofjes. Almere Haven is het oudste stadsdeel van Almere, waarbij het een betaalbare optie is om niet in de drukke stad te wonen. Woonwensen worden hier waar gemaakt! 

Er wonen meer dan 23.000 mensen in Almere Haven, waarbij de huidige WOZ-waarde ongeveer € 216.000,- is. Dit is een stijging van meer dan 20 procent in de afgelopen vijf jaar. De meeste woningen in dit deel van de stad dateren uit de jaren 70 en 80. 

Wonen in het centrale Almere Stad

Almere Stad wordt gezien als het centrum van Almere, hier kun je ruim wonen in combinatie met alle gemakken die een stad te bieden heeft. Ruim 110.000 mensen wonen in Almere Stad en maken gebruik van deze gemakken, de goede bereikbaarheid, een bruisend centrum en ruim opgezette buurten met water als groen in de buurt. Almere mag dan bekend staan als nieuwbouw, in Almere Stad vindt je veel verschillende bouwstijlen. Dit komt doordat de verschillende buurten in een andere periode zijn gebouwd. Op deze manier is er voor iedereen een geschikte woning. Naast het wonen in Almere Centrum is het mogelijk om rustig aan de Noorderplassen te wonen. Er is een ruim aanbod aan sportactiviteiten, veel scholen, veel horeca en genoeg winkels! De gemiddelde WOZ-waarde in Almere Stad ligt rond de € 220.000,- en is de afgelopen jaren met 22 procent gestegen, waarbij er voornamelijk jaren 80 en 90 woningen staan. 

Wonen in het groene Almere Buiten

Groen, heel veel groen, dat is het eerste kenmerk van Almere Buiten, maar dit is niet het enige wat Almere Buiten te bieden heeft. Extravagante architectuur en kleurrijke buurten typeren dit stadsdeel. Daarnaast vind je er veel sportvoorzieningen, voor zowel binnen als buiten sporten. Deze ruim opgezette buurten typeren de kindvriendelijkheid van Almere Buiten. De Oostvaardersplassen is een uniek natuurgebied wat pal naast Almere Buiten is gelegen. Hier kun je heerlijk erop uit om te wandelen, fietsen en te genieten van al het moois wat dit natuurgebied te bieden heeft. 

In Almere Buiten wonen 57.000 mensen, waarbij de gemiddelde WOZ-waarde rond de € 210.000,- ligt. Dit is een stijging van 21 procent in de afgelopen vijf jaar.

Wonen in het verrassende Almere Poort

Almere Poort staat bekend om de schitterende omgeving van water en bos, vandaar dat je er verrassend mooi kunt wonen. Uiteraard kun je er een huis kopen of huren, maar het stadsdeel staat vooral bekend als grootste zelfbouwwijk van Nederland. Daarom is geen huis hier hetzelfde. Zoals in het Homeruskwartier hebben alle inwoners hun eigen huis laten bouwen, waardoor niks hetzelfde is. Kijk je liever uit op het strand en de jachthaven? Dan is DUIN ideaal wonen voor jou! 

In Almere Poort wonen meer dan 15.000 mensen, waarbij de gemiddelde WOZ-waarde rond de € 234.000,- ligt. Dit is een prijsstijging van ongeveer 19 procent ten opzichte van 5 jaar geleden. Het stadsdeel is erg kindvriendelijk, door de jonge gezinnen die hier wonen. 

Wonen in het landelijke Almere Hout

Wil je rustig wonen, genieten van de rust, het groen en alle ruimte om je heen, maar wel gebruik kunnen maken van de voordelen van een stad? Dat kan in Almere Hout. De naamgeving van het stadsdeel verwijst niet zonder reden naar de bossen in dit gebied. Het meest landelijk stuk van heel Almere. Ook hier zijn er genoeg bouwkavels om je dromen te verwezenlijken. Liever direct een huis kopen? Dat kan in de wijken Villapark Vogelhorst, Landgoed Overgooi en Nobelhorst. 

In Almere Hout wonen slechts 4.000 mensen, maar dit aantal groeit in een hoog tempo wegens de vele nieuwbouwprojecten die hier bezig zijn. De gemiddelde WOZ-waarde is € 318.000,- en ligt een stuk hoger dan het gemiddelde van Almere.

Kavel of Huis aangekocht in Almere, en nu verhuizen

Succesvol een huis aangekocht met de hulp van een aankoopmakelaar in Almere? Vergeet dan niet om je in te schrijven bij de gemeente Almere. Op deze manier is niet alleen de gemeente op de hoogte van je verhuizing maar ook alle andere overheidsinstanties.

Heb je net een kavel aangekocht of wil jij je woning gaan verbouwen? Controleer dan of je een omgevingsvergunning nodig hebt, dit kan via het Omgevingsloket. Is de vergunning nodig, dan kun je direct op de website de vergunning aanvragen. Ga je kleine aanpassingen aan je huis doen? Controleer dan via het Omgevingsloket of je alsnog een vergunning nodig hebt, zo voorkom je problemen tijdens je verbouwing.

Gebruik de tool om de beste makelaar in Almere te vinden die bij jou past.

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.6 klanttevredenheid
uit 20 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Icons/login Created with Sketch.
Diederik, Den-Haag

15 april 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Snelle en adequate service

Via de Juiste Makelaar ben ik in contact gekomen met een makelaar die de omgeving kent en al snel goede dienst wist te verlenen.

Icons/login Created with Sketch.
Pieter, Amsterdam

10 februari 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Goede match! Twee opties gehad en eentje heeft ons succesvol geholpen. Goede service!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een verkoopmakelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,5 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar rekent in veel gevallen een lagere makelaarsprovisie dan een verkoopmakelaar. De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent. Ook bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Vergelijk hier
NL