Aland B.V.

Aland B.V. is een makelaar gevestigd in IJmuiden. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Aland B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Aland B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in IJmuiden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Aland B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Aland B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Aland B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 565.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Aland B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Aland B.V. verkoopt

Aland B.V. is het meeste actief in IJmuiden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Aland B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Aland B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 1 € 785.000
IJmuiden 1 € 345.000

Type woningen die Aland B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Aland B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Aland B.V. het meeste verkoopt is geschakelde woning.

geschakelde woning
50%
tussenverdieping
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Aland B.V.

Wat kost Aland B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Aland B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Aland B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.200.

Waar is Aland B.V. actief?

+

Aland B.V. heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam en IJmuiden.

In welk prijssegment is Aland B.V. actief?

+

Aland B.V. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Aland B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 565.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in IJmuiden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van IJmuiden en vergelijkbaar is aan Aland B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!