A18 makelaardij

A18 makelaardij is een makelaar gevestigd in Doetinchem. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt A18 makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. A18 makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Doetinchem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van A18 makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij A18 makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties A18 makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 325.000
  • Gemiddelde verkooptijd 93
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over A18 makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar A18 makelaardij verkoopt

A18 makelaardij is het meeste actief in Doetinchem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar A18 makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt A18 makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Doetinchem 1 € 325.000

Type woningen die A18 makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat A18 makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat A18 makelaardij het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in A18 makelaardij

Wat kost A18 makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van A18 makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer A18 makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is A18 makelaardij actief?

+

A18 makelaardij heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Doetinchem.

In welk prijssegment is A18 makelaardij actief?

+

A18 makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar A18 makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 325.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Doetinchem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Doetinchem en vergelijkbaar is aan A18 makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!