4Real Vastgoed BV

4Real Vastgoed BV is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt 4Real Vastgoed BV hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. 4Real Vastgoed BV is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van 4Real Vastgoed BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij 4Real Vastgoed BV zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties 4Real Vastgoed BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 394.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 104.000
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over 4Real Vastgoed BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar 4Real Vastgoed BV verkoopt

4Real Vastgoed BV is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar 4Real Vastgoed BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt 4Real Vastgoed BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 2 € 394.000

Type woningen die 4Real Vastgoed BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat 4Real Vastgoed BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat 4Real Vastgoed BV het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in 4Real Vastgoed BV

Wat kost 4Real Vastgoed BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van 4Real Vastgoed BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer 4Real Vastgoed BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is 4Real Vastgoed BV actief?

+

4Real Vastgoed BV heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag.

In welk prijssegment is 4Real Vastgoed BV actief?

+

4Real Vastgoed BV is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar 4Real Vastgoed BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 394.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan 4Real Vastgoed BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!