Woongemak Makelaars

Woongemak Makelaars is een makelaar gevestigd in Rijnsburg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Woongemak Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Woongemak Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rijnsburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Woongemak Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Woongemak Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Woongemak Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 273.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -108.000
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over Woongemak Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Woongemak Makelaars verkoopt

Woongemak Makelaars is het meeste actief in Rijnsburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Woongemak Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Woongemak Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 2 € 225.000
Rijnsburg 1 € 395.000
Nijmegen 1 € 225.000
Valkenburg 1 € 295.000

Type woningen die Woongemak Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Woongemak Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Woongemak Makelaars het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
75%
maisonnette
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Woongemak Makelaars

Wat kost Woongemak Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Woongemak Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Woongemak Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.000.

Waar is Woongemak Makelaars actief?

+

Woongemak Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Rijnsburg, Nijmegen en Valkenburg.

In welk prijssegment is Woongemak Makelaars actief?

+

Woongemak Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Woongemak Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 273.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rijnsburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rijnsburg en vergelijkbaar is aan Woongemak Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!