Vivendo Makelaardij

Vivendo Makelaardij is een makelaar gevestigd in Braamt. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Vivendo Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Vivendo Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Braamt en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vivendo Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Vivendo Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 381.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -151.000
  • Aantal transacties 15
Meer informatie over Vivendo Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Vivendo Makelaardij verkoopt

Vivendo Makelaardij is het meeste actief in Braamt. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vivendo Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vivendo Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Doetinchem 3 € 406.000
‘s-Heerenberg 2 € 355.000
Braamt 2 € 352.000
Zeddam 2 € 325.000
Ulft 1 € 225.000

Type woningen die Vivendo Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vivendo Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vivendo Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
35%
tussenwoning
24%
vrijstaande woning
24%
hoekwoning
12%
galerijflat
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vivendo Makelaardij

Wat kost Vivendo Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vivendo Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vivendo Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Vivendo Makelaardij actief?

+

Vivendo Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Doetinchem, ‘s-Heerenberg, Braamt, Zeddam en Ulft.

In welk prijssegment is Vivendo Makelaardij actief?

+

Vivendo Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vivendo Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 381.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Braamt

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Braamt en vergelijkbaar is aan Vivendo Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!