Vastgoed Hoogstpersoonlijk

Vastgoed Hoogstpersoonlijk is een makelaar gevestigd in Arcen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Vastgoed Hoogstpersoonlijk hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Vastgoed Hoogstpersoonlijk is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Arcen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vastgoed Hoogstpersoonlijk. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Vastgoed Hoogstpersoonlijk zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Vastgoed Hoogstpersoonlijk in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 400.000
  • Gemiddelde verkooptijd 59
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -28.000
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over Vastgoed Hoogstpersoonlijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Vastgoed Hoogstpersoonlijk verkoopt

Vastgoed Hoogstpersoonlijk is het meeste actief in Arcen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vastgoed Hoogstpersoonlijk woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vastgoed Hoogstpersoonlijk ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Arcen 4 € 359.000
Lottum 1 € 568.000

Type woningen die Vastgoed Hoogstpersoonlijk verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vastgoed Hoogstpersoonlijk diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vastgoed Hoogstpersoonlijk het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
33%
hoekwoning
33%
vrijstaande woning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vastgoed Hoogstpersoonlijk

Wat kost Vastgoed Hoogstpersoonlijk bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vastgoed Hoogstpersoonlijk voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vastgoed Hoogstpersoonlijk je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Vastgoed Hoogstpersoonlijk actief?

+

Vastgoed Hoogstpersoonlijk heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Arcen en Lottum.

In welk prijssegment is Vastgoed Hoogstpersoonlijk actief?

+

Vastgoed Hoogstpersoonlijk is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vastgoed Hoogstpersoonlijk actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 400.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Arcen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Arcen en vergelijkbaar is aan Vastgoed Hoogstpersoonlijk. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!