Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur

Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur is een makelaar gevestigd in Kornhorn. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Kornhorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 264.000
  • Gemiddelde verkooptijd 61
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur verkoopt

Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur is het meeste actief in Kornhorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nieuw-Buinen 1 € 225.000
Hellevoetsluis 1 € 340.000
Kornhorn 1 € 229.000

Type woningen die Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
50%
vrijstaande woning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur

Wat kost Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 2.000.

Waar is Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur actief?

+

Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nieuw-Buinen, Hellevoetsluis en Kornhorn.

In welk prijssegment is Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur actief?

+

Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 264.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Kornhorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Kornhorn en vergelijkbaar is aan Van Opzeeland Vastgoed en Verhuur. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!