RGRE Makelaars van A tot Z

RGRE Makelaars van A tot Z is een makelaar gevestigd in Doetinchem. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt RGRE Makelaars van A tot Z hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. RGRE Makelaars van A tot Z is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Doetinchem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van RGRE Makelaars van A tot Z. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij RGRE Makelaars van A tot Z zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties RGRE Makelaars van A tot Z in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 400.000
  • Gemiddelde verkooptijd 1
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over RGRE Makelaars van A tot Z
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar RGRE Makelaars van A tot Z verkoopt

RGRE Makelaars van A tot Z is het meeste actief in Doetinchem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar RGRE Makelaars van A tot Z woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt RGRE Makelaars van A tot Z ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almere 1 € 550.000
Doetinchem 1 € 250.000

Type woningen die RGRE Makelaars van A tot Z verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat RGRE Makelaars van A tot Z diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat RGRE Makelaars van A tot Z het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in RGRE Makelaars van A tot Z

Wat kost RGRE Makelaars van A tot Z bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van RGRE Makelaars van A tot Z voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer RGRE Makelaars van A tot Z je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is RGRE Makelaars van A tot Z actief?

+

RGRE Makelaars van A tot Z heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Almere en Doetinchem.

In welk prijssegment is RGRE Makelaars van A tot Z actief?

+

RGRE Makelaars van A tot Z is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar RGRE Makelaars van A tot Z actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 400.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Doetinchem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Doetinchem en vergelijkbaar is aan RGRE Makelaars van A tot Z. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!