Reinders Regio Makelaars

Reinders Regio Makelaars is een makelaar gevestigd in Dieren. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Reinders Regio Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Reinders Regio Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Dieren en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Reinders Regio Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Reinders Regio Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 320.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 187.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over Reinders Regio Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Reinders Regio Makelaars verkoopt

Reinders Regio Makelaars is het meeste actief in Dieren. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Reinders Regio Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Reinders Regio Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Doesburg 5 € 226.000
Dieren 2 € 218.000
Maasbommel 1 € 450.000
IJsselstein 1 € 450.000
Arnhem 1 € 425.000

Type woningen die Reinders Regio Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Reinders Regio Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Reinders Regio Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
42%
hoekwoning
17%
benedenwoning
8%
eindwoning
8%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
8%
portiekflat
8%
portiekwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Reinders Regio Makelaars

Wat kost Reinders Regio Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Reinders Regio Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Reinders Regio Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Reinders Regio Makelaars actief?

+

Reinders Regio Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Doesburg, Dieren, Maasbommel, IJsselstein en Arnhem.

In welk prijssegment is Reinders Regio Makelaars actief?

+

Reinders Regio Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Reinders Regio Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 320.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Dieren

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Dieren en vergelijkbaar is aan Reinders Regio Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!