PSG Wonen VBO Makelaar

PSG Wonen VBO Makelaar is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt PSG Wonen VBO Makelaar hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. PSG Wonen VBO Makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van PSG Wonen VBO Makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij PSG Wonen VBO Makelaar zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties PSG Wonen VBO Makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 650.000
  • Gemiddelde verkooptijd 24
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over PSG Wonen VBO Makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar PSG Wonen VBO Makelaar verkoopt

PSG Wonen VBO Makelaar is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar PSG Wonen VBO Makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt PSG Wonen VBO Makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 1 € 650.000

Type woningen die PSG Wonen VBO Makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat PSG Wonen VBO Makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat PSG Wonen VBO Makelaar het meeste verkoopt is benedenwoning.

benedenwoning
50%
bovenwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in PSG Wonen VBO Makelaar

Wat kost PSG Wonen VBO Makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van PSG Wonen VBO Makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer PSG Wonen VBO Makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.300 en de € 4.900.

Waar is PSG Wonen VBO Makelaar actief?

+

PSG Wonen VBO Makelaar heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag.

In welk prijssegment is PSG Wonen VBO Makelaar actief?

+

PSG Wonen VBO Makelaar is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar PSG Wonen VBO Makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 650.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan PSG Wonen VBO Makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!