Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst

Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst is een makelaar gevestigd in Kessel. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Kessel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 465.000
  • Gemiddelde verkooptijd 220
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst verkoopt

Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst is het meeste actief in Kessel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Kessel 1 € 465.000

Type woningen die Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst

Wat kost Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst actief?

+

Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Kessel.

In welk prijssegment is Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst actief?

+

Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 465.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Kessel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Kessel en vergelijkbaar is aan Pijnenburg Agrarisch Onroerend Goed BV Horst. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!