Meijer & Drenth Makelaardij

Meijer & Drenth Makelaardij is een makelaar gevestigd in Appingedam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Meijer & Drenth Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Meijer & Drenth Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Appingedam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Meijer & Drenth Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Meijer & Drenth Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 269.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -8.000
  • Aantal transacties 24
Meer informatie over Meijer & Drenth Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Meijer & Drenth Makelaardij verkoopt

Meijer & Drenth Makelaardij is het meeste actief in Appingedam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Meijer & Drenth Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Meijer & Drenth Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Appingedam 10 € 263.000
Delfzijl 7 € 269.000
Groningen 4 € 272.000
Westeremden 1 € 275.000

Type woningen die Meijer & Drenth Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Meijer & Drenth Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Meijer & Drenth Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
35%
vrijstaande woning
26%
2 onder 1 kapwoning
22%
eindwoning
4%
galerijflat
4%
hoekwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Meijer & Drenth Makelaardij

Wat kost Meijer & Drenth Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Meijer & Drenth Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Meijer & Drenth Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 2.000.

Waar is Meijer & Drenth Makelaardij actief?

+

Meijer & Drenth Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Appingedam, Delfzijl, Groningen, Westeremden en Losdorp.

In welk prijssegment is Meijer & Drenth Makelaardij actief?

+

Meijer & Drenth Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Meijer & Drenth Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 269.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Appingedam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Appingedam en vergelijkbaar is aan Meijer & Drenth Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!