Margreeth van den Berg makelaardij

Margreeth van den Berg makelaardij is een makelaar gevestigd in Wolvega. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Margreeth van den Berg makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Margreeth van den Berg makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wolvega en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Margreeth van den Berg makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Margreeth van den Berg makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 425.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 27.000
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over Margreeth van den Berg makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Margreeth van den Berg makelaardij verkoopt

Margreeth van den Berg makelaardij is het meeste actief in Wolvega. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Margreeth van den Berg makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Margreeth van den Berg makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wolvega 3 € 386.000
Munnekeburen 2 € 331.000
De Blesse 1 € 225.000
Rijswijk 1 € 798.000
Heerenveen 1 € 269.000

Type woningen die Margreeth van den Berg makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Margreeth van den Berg makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Margreeth van den Berg makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
33%
vrijstaande woning
33%
hoekwoning
17%
benedenwoning
8%
tussenwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Margreeth van den Berg makelaardij

Wat kost Margreeth van den Berg makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Margreeth van den Berg makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Margreeth van den Berg makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Margreeth van den Berg makelaardij actief?

+

Margreeth van den Berg makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wolvega, Munnekeburen, De Blesse, Rijswijk en Heerenveen.

In welk prijssegment is Margreeth van den Berg makelaardij actief?

+

Margreeth van den Berg makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Margreeth van den Berg makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 425.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wolvega

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wolvega en vergelijkbaar is aan Margreeth van den Berg makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!