Marcel Rozeboom Makelaardij

Marcel Rozeboom Makelaardij is een makelaar gevestigd in Bennekom. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Marcel Rozeboom Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Marcel Rozeboom Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bennekom en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Marcel Rozeboom Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Marcel Rozeboom Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 468.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 165.000
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over Marcel Rozeboom Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Marcel Rozeboom Makelaardij verkoopt

Marcel Rozeboom Makelaardij is het meeste actief in Bennekom. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Marcel Rozeboom Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Marcel Rozeboom Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bennekom 6 € 496.000
Ede 4 € 441.000
Wageningen 4 € 357.000
Arnhem 1 € 425.000
Heelsum 1 € 599.000

Type woningen die Marcel Rozeboom Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Marcel Rozeboom Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Marcel Rozeboom Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
31%
hoekwoning
23%
portiekflat
23%
tussenwoning
15%
geschakelde woning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Marcel Rozeboom Makelaardij

Wat kost Marcel Rozeboom Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Marcel Rozeboom Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Marcel Rozeboom Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Marcel Rozeboom Makelaardij actief?

+

Marcel Rozeboom Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bennekom, Ede, Wageningen, Arnhem en Heelsum.

In welk prijssegment is Marcel Rozeboom Makelaardij actief?

+

Marcel Rozeboom Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Marcel Rozeboom Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 468.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bennekom

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bennekom en vergelijkbaar is aan Marcel Rozeboom Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!