Groenendael Makelaardij B.V.

Groenendael Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Woerden. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Groenendael Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Groenendael Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Woerden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Groenendael Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Groenendael Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 550.000
  • Gemiddelde verkooptijd 55
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over Groenendael Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Groenendael Makelaardij B.V. verkoopt

Groenendael Makelaardij B.V. is het meeste actief in Woerden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Groenendael Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Groenendael Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Woerden 7 € 566.000
Nieuwerbrug aan den Rijn 1 € 475.000
Linschoten 1 € 1.195.000
Rotterdam 1 € 40.000
Ammerstol 1 € 375.000

Type woningen die Groenendael Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Groenendael Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Groenendael Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
50%
2 onder 1 kapwoning
10%
bovenwoning
10%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
10%
geschakelde woning
10%
tussenwoning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Groenendael Makelaardij B.V.

Wat kost Groenendael Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Groenendael Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Groenendael Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.100.

Waar is Groenendael Makelaardij B.V. actief?

+

Groenendael Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Woerden, Nieuwerbrug aan den Rijn, Linschoten, Rotterdam en Ammerstol.

In welk prijssegment is Groenendael Makelaardij B.V. actief?

+

Groenendael Makelaardij B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Groenendael Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 550.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Woerden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Woerden en vergelijkbaar is aan Groenendael Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!