FinSafe Makelaardij

FinSafe Makelaardij is een makelaar gevestigd in Heerlen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt FinSafe Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. FinSafe Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heerlen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van FinSafe Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties FinSafe Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 230.000
  • Gemiddelde verkooptijd 71
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 1.000
  • Aantal transacties 15
Meer informatie over FinSafe Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar FinSafe Makelaardij verkoopt

FinSafe Makelaardij is het meeste actief in Heerlen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar FinSafe Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt FinSafe Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heerlen 4 € 204.000
Brunssum 4 € 186.000
Hoensbroek 3 € 338.000
Sittard 1 € 139.000
Beek 1 € 400.000

Type woningen die FinSafe Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat FinSafe Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat FinSafe Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
36%
hoekwoning
29%
2 onder 1 kapwoning
14%
vrijstaande woning
14%
galerijflat
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in FinSafe Makelaardij

Wat kost FinSafe Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van FinSafe Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer FinSafe Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.200 en de € 1.700.

Waar is FinSafe Makelaardij actief?

+

FinSafe Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heerlen, Brunssum, Hoensbroek, Sittard en Beek.

In welk prijssegment is FinSafe Makelaardij actief?

+

FinSafe Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar FinSafe Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 230.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heerlen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heerlen en vergelijkbaar is aan FinSafe Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!