DLV Makelaardij B.V.

DLV Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Best. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt DLV Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. DLV Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Best en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DLV Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij DLV Makelaardij B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties DLV Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 842.000
  • Gemiddelde verkooptijd 68
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over DLV Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar DLV Makelaardij B.V. verkoopt

DLV Makelaardij B.V. is het meeste actief in Best. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DLV Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DLV Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Best 1 € 929.000
Wanroij 1 € 755.000

Type woningen die DLV Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DLV Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DLV Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
50%
vrijstaande woning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DLV Makelaardij B.V.

Wat kost DLV Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 8.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 12.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DLV Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DLV Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.200 en de € 6.300.

Waar is DLV Makelaardij B.V. actief?

+

DLV Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Best en Wanroij.

In welk prijssegment is DLV Makelaardij B.V. actief?

+

DLV Makelaardij B.V. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DLV Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 842.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Best

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Best en vergelijkbaar is aan DLV Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!