Dijkstra Woningadvies

Dijkstra Woningadvies is een makelaar gevestigd in Brunssum. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dijkstra Woningadvies hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Dijkstra Woningadvies is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Brunssum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dijkstra Woningadvies. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dijkstra Woningadvies in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 275.000
  • Gemiddelde verkooptijd 64
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 43.000
  • Aantal transacties 40
Meer informatie over Dijkstra Woningadvies
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Dijkstra Woningadvies verkoopt

Dijkstra Woningadvies is het meeste actief in Brunssum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dijkstra Woningadvies woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dijkstra Woningadvies ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Brunssum 20 € 305.000
Heerlen 5 € 173.000
Hoensbroek 5 € 204.000
Kerkrade 3 € 188.000
Jabeek 3 € 415.000

Type woningen die Dijkstra Woningadvies verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dijkstra Woningadvies diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dijkstra Woningadvies het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
vrijstaande woning
27%
2 onder 1 kapwoning
14%
hoekwoning
14%
portiekwoning
5%
eindwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dijkstra Woningadvies

Wat kost Dijkstra Woningadvies bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dijkstra Woningadvies voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dijkstra Woningadvies je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.100.

Waar is Dijkstra Woningadvies actief?

+

Dijkstra Woningadvies heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Brunssum, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade en Jabeek.

In welk prijssegment is Dijkstra Woningadvies actief?

+

Dijkstra Woningadvies is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dijkstra Woningadvies actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 275.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Brunssum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Brunssum en vergelijkbaar is aan Dijkstra Woningadvies. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!