De Nisse Makelaardij

De Nisse Makelaardij is een makelaar gevestigd in Spijkenisse. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt De Nisse Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Nisse Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Spijkenisse en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Nisse Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij De Nisse Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties De Nisse Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 341.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -16.000
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over De Nisse Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Nisse Makelaardij verkoopt

De Nisse Makelaardij is het meeste actief in Spijkenisse. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Nisse Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Nisse Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Spijkenisse 2 € 375.000
Zwijndrecht 1 € 280.000
Hellevoetsluis 1 € 329.000
Tiel 1 € 289.000
Pijnacker 1 € 400.000

Type woningen die De Nisse Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Nisse Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Nisse Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
57%
geschakelde woning
14%
hoekwoning
14%
portiekflat
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Nisse Makelaardij

Wat kost De Nisse Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Nisse Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Nisse Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is De Nisse Makelaardij actief?

+

De Nisse Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Spijkenisse, Zwijndrecht, Hellevoetsluis, Tiel en Pijnacker.

In welk prijssegment is De Nisse Makelaardij actief?

+

De Nisse Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Nisse Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 341.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Spijkenisse

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Spijkenisse en vergelijkbaar is aan De Nisse Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!