De Nisse Makelaardij

De Nisse Makelaardij is een makelaar gevestigd in Hoogvliet Rotterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Nisse Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Nisse Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoogvliet Rotterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Nisse Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Nisse Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 329.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -54.000
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over De Nisse Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Nisse Makelaardij verkoopt

De Nisse Makelaardij is het meeste actief in Hoogvliet Rotterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Nisse Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Nisse Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoogvliet Rotterdam 2 € 341.000
Zwijndrecht 1 € 280.000
Schiedam 1 € 219.000
Vlaardingen 1 € 206.000
Zuidland 1 € 420.000

Type woningen die De Nisse Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Nisse Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Nisse Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
2 onder 1 kapwoning
25%
hoekwoning
25%
maisonnette
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Nisse Makelaardij

Wat kost De Nisse Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Nisse Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Nisse Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.500.

Waar is De Nisse Makelaardij actief?

+

De Nisse Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoogvliet Rotterdam, Zwijndrecht, Schiedam, Vlaardingen en Zuidland.

In welk prijssegment is De Nisse Makelaardij actief?

+

De Nisse Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Nisse Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 329.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoogvliet Rotterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoogvliet Rotterdam en vergelijkbaar is aan De Nisse Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!