B&W Makelaardij

B&W Makelaardij is een makelaar gevestigd in Harderwijk. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt B&W Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. B&W Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Harderwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van B&W Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties B&W Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 427.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 55.000
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over B&W Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar B&W Makelaardij verkoopt

B&W Makelaardij is het meeste actief in Harderwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar B&W Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt B&W Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Harderwijk 9 € 435.000
Heerde 4 € 439.000
Ermelo 4 € 410.000
Hierden 1 € 495.000
Bovenkarspel 1 € 300.000

Type woningen die B&W Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat B&W Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat B&W Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
37%
2 onder 1 kapwoning
21%
hoekwoning
21%
vrijstaande woning
16%
galerijflat
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in B&W Makelaardij

Wat kost B&W Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van B&W Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer B&W Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is B&W Makelaardij actief?

+

B&W Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Harderwijk, Heerde, Ermelo, Hierden en Bovenkarspel.

In welk prijssegment is B&W Makelaardij actief?

+

B&W Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar B&W Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 427.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Harderwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Harderwijk en vergelijkbaar is aan B&W Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!